Houd u er rekening mee dat wij van 29 april t/m 11 mei beperkt open zijn?

Cinewall Fylo met opti-myst haard front | 135 cm | Een elektrische waterdamp haard met TV

Prijs op aanvraag Offerte aanvragen

Omschrijving:

Een moderne cinewall met opti-myst haard


De Fylo, een stijlvolle cinewall van Cozyance met een moderne tint waar we trots op zijn. Dit meubel is uniek en gemaakt van hoogwaardig MDF, speciaal voor de Dimplex Cassette 1000R.

Haard


Deze elektrische haard van Dimplex is inclusief een houtset. Heb je liever witte kiezels? Geen probleem, want dit kan aangeven bij de opties. U krijgt dan een mooi zwart afgewerkte plaat, waarmee je de haard kunt afdekken. Je krijgt daarbij ook een witte kiezel set waarmee je de haard kunt decoreren en nog een modernere uitstraling kunt creëren.

De Dimplex Cassette 1000R is een elektrische haard met een Opti-myst technologie. Dat betekend dat deze haard een koudwaternevel produceert. Dit toestel is dus afhankelijk van water. Standaard zit er een waterreservoir. Deze brand 8-10 op een volle watertank.

Bij het vullen van de watertank moet het houtset opgetild worden en dit vraagt wel even wat kracht. Wil je het gebruiksgemak optimaliseren? Dan adviseren we de haard aan te sluiten op het waternet. Twijfel je wat je moet kiezen? Wanneer je kiest voor de waterdamphaard met wateraansluiting, kan het later nog aangepast worden naar een waterreservoir. Heb je gekozen voor een waterreservoir, kan het later niet meer aangepast worden naar een wateraansluiting.

Kleur en afwerking


Deze kan in alle mogelijke RAL kleuren gemaakt worden. Je hebt hierbij de keuze om bij de volgende elementen afzonderlijk een RAL kleur te kiezen:
• De ombouw (huidige foto: RAL 7015, zijdeglans)
• De TV nis (huidige foto: RAL 9005, zijdeglans)
• De plint (huidige foto: RAL 9005, zijdeglans)

Voor de afwerking van de ombouw, tv nis en de plint kan je een afwerking kiezen: mat, zijdeglans of hoogglans.

Beluchting


Om de vlammen optimaal te laten branden is er een beluchtingsopening nodig. Je hebt de keuze om deze linksonder of rechtsonder in het haardmeubel te laten verwerken. Wij adviseren om de beluchtingsopening te plaatsen aan de kant waar het stopcontact zit en eventueel waterkraan (bij optie: haard op waterleiding). Dan kan er makkelijk bij.

De beluchtingsopening wordt automatisch in de RAL kleur meegenomen van de ombouw.

Hoogte van het meubel


Je kunt bij het bestellen van dit haardmeubel aangeven wat de gewenste hoogte is. Dit is variabel van 2050mm tot 2400mm. Houd er rekening mee dat dit meubel alleen geplaatst kan worden als het minimaal 200mm lager is dan het plafond. Omdat we werken met een variabele plinthoogte van 50 t/m 200mm kan je tijdens het monteren nog aangeven op welke plinthoogte je precies wenst.

Montage


Dit meubel leveren we zonder TV en TV beugel, zodat je zelf kunt zoeken naar een TV die bij je past.
Het meubel wordt zodanig gemonteerd, dat je zelf de TV beugel en TV kunt plaatsen.
Houd er rekening met een tv nis diepte van 200mm.

De haard wordt hangend gemonteerd.

Wanneer u een haard heeft gekozen inclusief waterleiding is het van belang dat er al een waterkraan aanwezig is. Wij zorgen voor de aansluiting op de waterkraan.

Heeft u andere wensen?


Wanneer u wensen heeft die niet passen bij dit meubel, is dat geen probleem.
Wij zijn goed in het leveren van maatwerk en kunnen daarom met u meekijken, wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met ons op.

Specificaties:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »