Houd u er rekening mee dat wij van 29 april t/m 11 mei beperkt open zijn?

Haardmeubel Saly | 114 cm | Element 4 Club 80He elektrische haard met natuursteen plateau

Prijs op aanvraag Offerte aanvragen

Omschrijving:

Hangende haardmeubel met natuurstenen plateau

De luxe haardmeubel Saly is perfect voor woonruimtes waarin het meubel aanwezig mag zijn, maar niet te dominant. Het verhoogt de sfeer van de ruimte en tegelijkertijd is het geen massief blok.

De haard

Laten we beginnen met de haard. Je hebt hier keuze uit de volgende drie haarden:

  1. Element 4 Club 80 He (lees meer over deze haard: Element 4 | Club 80He | 80,5 cm | Elektrische inbouwhaard (cozyance.nl))
  2. Polaris 840e (lees meer over deze haard: Charlton & Jenrick Polaris | 840e | 87 cm | Elektrische inbouwhaard (cozyance.nl))
  3. British Fires New Forest 870 (lees meer over deze haard: British Fires | New Forest 870 | 87 cm | Elektrische inbouwhaard (cozyance.nl))

Het meubel

Het zwevende meubel wordt standaard saus klaar opgeleverd. Je kunt het gelijk verven en schilderen. We adviseren, voor de beste hechting van het verf, om eerst even licht op te schuren. Het meubel bestaat uit MDF 18mm. Wij zagen dit in verstek, zodat je een naadloze afwerking krijgt. 

Je kunt het meubel in zijdeglans of hoogglans spuiten. Zijdeglans is het meest gekozen, omdat hoogglans krasgevoeliger is. Hoogglans past wel goed bij strak en modern interieur waar al hoogglans elementen in staan. Elke RAL-kleur is mogelijk. Wanneer je dit meubel besteld, kan je deze RAL kleur invullen.

De hoogte van het meubel loopt tot aan het plafond. We gaan met deze prijs uit van de volgende maten:

Meubel: Tussen 90cm en 110cm breed. 100cm en 250cm hoog. Tussen 30cm en 40cm diep.

Het meubel is zwevend. Dat betekend dat hij tussen de 30cm en 50cm van de grond af zal komen.

Het natuurstenen plateau

Standaard wordt het natuurstenen plateau uitgevoerd in Belgisch hardsteen. Het meest gewilde hardsteen bij wooninrichtingen. 

Het is niet massief, dus je kunt in het natuurstenen meubel het stopcontact voor de elektrische haard verwerken. Als je vanaf de bank de haard zou zien, zie je hier niets van. 

Natuursteen plateau: tussen 100cm en 130cm breed. 15cm hoog. En tussen de 50cm en 60cm diep.

Het natuurstenen plateau wordt ook in verstek verzaagd, zodat je de naden niet ziet. Deze worden aan elkaar gelijmd. Dit kan soms voor lijmresten zorgen, die opvallen wanneer de verlichting erop schijnt. Geen probleem, met een vochtig warme doek en een kunststof schraper haal je dit er zo af.

Een natuursteenmeubel is poreus, dat zorgt er soms voor dat er stukjes af springen bij het maken van het meubel. Dit hoort bij het product, de leverancier vult dit altijd strak op en probeert zoveel mogelijk de kleur na te bootsen van het hardsteen, zodat het niet opvalt. 

Heb je een steensoort die je mooi vindt? Laat het weten, dan kunnen we voor je kijken of dit voor je kunnen maken.

Montage

We komen altijd van te voren inmeten voor de situatie, zodat jullie straks niet voor onverwachte verassingen komen te staan. We maken daarna een 3D tekening, zodat je precies weet hoe jullie meubel met haard eruit gaat zien en wat de maten ongeveer gaan zijn. 

We hebben het altijd over maatwerk en dat betekend dat maten kunnen veranderen. Maar dit doen we altijd in overleg met jullie.

We hebben circa een dag nodig om jullie meubel te kunnen plaatsen. 

Andere wensen?

Ben je geïnspireerd door dit meubel en heb je nog andere wensen? Wij vinden het leuk om met je mee te denken, dus laat het gerust weten.

 

 

Specificaties:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »