• Home
  • Contact / Afspraak maken

Adres

Kachelspecialist van Walsem b.v.
Groeneweg 15b
3911 PD Rhenen
0317 - 612 528
info@kachelspecialist.nl

Openingstijden

Maandag
Alleen op afspraak
Dinsdag
Alleen op afspraak
Woensdag
Alleen op afspraak
Donderdag
Alleen op afspraak
Vrijdag
Alleen op afspraak
Zaterdag
Alleen op afspraak
Zondag
gesloten
Of na telefonische afspraak

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 23 juli t/m 20 Augustus U wilt onze showroom bezoeken voor advies? Maak vooraf een afspraak en wij zorgen dat er een deskundige voor u klaar staat. U wilt onderdelen etc. bestellen/ophalen? Afhaalmomenten zijn woensdag 9-12/donderdag 9-12 + 13.30-16.30. Let op! Ook alleen op afspraak!! - Coronavirus - Voor de gezondheid van u en onze medewerkers vragen wij de volgende richtlijnen in acht te nemen: - Geen bezoek mogelijk bij ziekeverschijnselen (verkoudheid/hoesten/koorts). - Geen hand geven - Houd voldoende afstand (ca. 1,5 mtr.)

Routebeschrijving

Afspraak maken

Een afspraak maken in onze showroom? Een servicemonteur nodig? Meer weten over onze werkwijze? Een onderhoudscontract afsluiten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!?


Showroom open op afspraak


Onze showroom is alleen op afspraak geopend. Neem daarom contact op om een afspraak te maken en vervolgens een thuisbezoek in te plannen. U kunt er ook voor kiezen om direct een afspraak bij u thuis in te plannen. Met deze service hebben wij meer tijd en aandacht voor u als klant.


Serviceartikelen en onderdelen kunnen (telefonisch of per mail) besteld worden en vervolgens op afspraak worden opgehaald. We hanteren daarvoor de volgende afhaalmomenten: woensdagen van 9.00 - 12.00 uur en donderdagen van 9.00 - 12.00 uur & van 13.30- 16.30 uur.


 Ik ga akkoord met de privacy verklaring