Skantherm - Beo

80 jaar ervaring

Kachelspecialist Van Walsem is een bekende naam in de regio, dankzij de geschiedenis die teruggaat tot 1932. Generatie op generatie adviseren en monteren we warmtebronnen op het hoogste niveau. Daarnaast verkopen we merken die hun goede prijs-kwaliteitverhouding ruimschoots bewezen hebben. 


Onze samenwerkingen


Die kwaliteit bewijst zich niet alleen tegenover particuliere klanten, maar ook werken we veel samen met binnenhuisarchitecten, meubelzaken en aannemers. Voor een offerte op maat komen we altijd bij u langs voor een advies.

Ons team

Rijk van Walsem

Rijk van Walsem

Corina van Walsem - Dekker

Corina van Walsem - Dekker

Dick van Walsem

Dick van Walsem

Wendelien van Manen - van Walsem

Wendelien van Manen - van Walsem

Stevelien van Dijken - van Walsem

Stevelien van Dijken - van Walsem

Showroom

In de gezellige showroom van Kachelspecialist Van Walsem in Rhenen vindt u ruim 80 opstellingen, waarvan u er vele werkend kunt zien. Wij verkopen onder andere de merken BELLfires, Barbas, Kal-fire, Altech, Skantherm, Drooff, Ortal, Nordicfire, Cheminee, Marbrino, Gijssen, Flam, Nestor Martin, Eurovlam en Jydepejsen We ontmoeten u graag in onze toonzaal!

Lopend door onze showroom is de vraag: ‘Hoe komt deze kachel of haard uit in ons huis?’ Die situatie kunnen we visualiseren dankzij een digitaal tekenprogramma. Daarin ziet u welke sfeer een kachel of haard brengt in uw interieur.

Bezoek onze showroom

Keurmerken en certificering

Wij als Kachelspecialist van Walsem willen vakkundig te werk gaan. Vakkundigheid bereiken wij door onze expertise te blijven ontwikkelen door middel van cursussen en ervaringen. De onderstaande keurmerken laten zien dat wij gaan voor vakkundigheid.

Erkend DE-bedrijf SVG Stichting evis