Ontvang nu inruilkorting door je oude haard te vervangen!

Je kunt de muren in uw woning op verschillende manieren bekleden, één van de mogelijkheden is Panel Wood. Panel Wood creëert een exclusieve uitstraling door 3D massief houten wandbekleding toe te passen.

WAAR BESTAAT PANELWOOD UIT?

Deze wandbekleding bestaat uit houten, vuilafstotende en vochtwerende, panelen die met natuurlijke materialen worden gemaakt en behandeld wordt met UV uitgeharde HardWax (= een optimale diepte impregnering door gebruikmaking van de modernste techniek en meervoudige lagen).

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DIT PANELWOOD?

1. Het is mogelijk om naar eigen wens het legverband te bepalen.

2. Het is eenvoudige te repareren vanwege de uitwisselbare delen.

3. Op kleine vlakken geeft PanelWood ook een mooi effect.

4. Het is eenvoudig te reinigen.

5. Duitse kwaliteit!

 

VERSCHILLENDE SOORTEN

Er is een groot scala aan opties binnen PanelWood, het assortiment bestaat uit de volgende soorten:

 

1. Panelwood -Smooth serie

In deze serie zijn er 17 soorten verschillende hout wandpanelen verkrijgbaar.

PanelWood - Smooth series - Zebrano

 

2. PanelWood - Cocos serie

In deze serie wordt de wand bekleed met de harde buitenkant van kokosnoten. Het is een restproduct die ontstaat bij het produceren van kokosmelk en kokosvlees voor de voedselindustrie. Het is daarom duurzaam en tegelijkertijd is een volledig dorp in Indonesië er mee bezig om de materialen geschikt te maken voor de wandbekleding.

3. PanelWood - Rough serie

Deze wandpanelen bestaan uit gerecycled teakhout die afkomstig zijn uit oude traditionele javaanse huizen en vissersboten. Hierdoor is niet één paneel hetzelfde wat een unieke uitstraling creëert.

 

4. PanelWood - Pro serie

Deze serie is zeer exclusief en wordt in beperkte oplage gemaakt. Die is bestemt voor vakbedrijven die het willen toepassen in het interieur rondom haard en kachel.