Ontvang nu inruilkorting door je oude haard te vervangen!

Graag stellen wij u voor aan Dick Van Walsem, onze fantastische onderhoudsmonteur die inmiddels al 14 jaar onderhoud uitvoert en dus ontzettend veel ervaring heeft!

1. Wat is je functie? 

Ik ben onderhoudsmonteur en voer het onderhoud uit aan houtkachels, gashaarden en pellet kachels. Naast deze werkzaamheden ga ik ook bij klanten langs om storingen te verhelpen, plaats ik kachels en ga ik soms mee met Koos en Derk, de monteurs. 

 

2. Hoelang werk je hier nu?

Toen ik twintig was heb ik bij van Walsem vier jaar het onderhoud aan kachels uitgevoerd. Daarna heb ik een tijd gewerkt bij een loodgietersbedrijf.  Uiteindelijk ben ik hier weer teruggekomen en werk ik hier nu ruim 14 jaar. 

 

3. Wat doe je zoal op een dag? 

Ik ga verschillende klanten af en dan maak ik de gashaard schoon of veeg ik de schoorsteen. Bij een gashaard maak ik eerst de binnenkant schoon en controleer ik of er geen lekkages zitten. Daarna leg ik de vlamblokken weer op de goede plek terug en kijk ik of het vlambeeld weer goed is. Als laatste maak ik de ruit schoon, zodat alles weer spik en span is. 

 

4. Wat vind je het leukst om te doen?

Ik vind gashaarden en pellet kachels schoonmaken het leukst om te doen, omdat dat interessant werk is.