Graag stellen we u voor aan Wendelien van Walsem onze nauwkeurige planner die ook voor een blinkende showroom zorgt en de financiële stroom op orde is.

1. Wat is je functie?

Ik zorg onder andere voor de planning van onze onderhoudsmonteur, ik draag zorg voor een blinkende showroom en samen met mijn collega Stevelien zorgen wij dat de financiële stroom op orde is. Ook ben ik soms aanwezig op stookavonden.

 

2. Hoelang werk je hier nu?

Vanaf mijn geboorte ben ik al opgegroeid tussen de haarden. Toen ik in 2013, naast mijn toen huidige baan, wat werkzaamheden oppakte binnen het bedrijf ben ik sinds eind 2013 volledig in dienst gegaan.

 

3. Wat doe je zoal op een dag?

Dit is heel divers, hoe een dag verloopt ligt vooral aan de telefoon die we krijgen op een dag.

 

4. Waarom doe je dit?

Hiervoor was ik werkzaam in de horeca, vanwege de onregelmatige tijden ben ik uiteindelijk in dit werk gerold.

 

5. Wat vind je het leukst om te doen?

Het leukste aan dit werk vind ik het contact met onze klanten. Of het nu gaat over de tevredenheid na een plaatsing van haard of kachel, aanwezig zijn op stookavonden, storingen of onderhoudsafspraken inplannen etc.

 

6. Wat doe je in je vrije tijd?

Naast de twee dagen die ik hier werkzaam ben, breng ik graag de tijd door met manlief en de kinderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »