Ontvang nu inruilkorting door je oude haard te vervangen!

Element4 Club 125e | 131,4 cm | Elektrische inbouwhaard

Prijs op aanvraag Offerte aanvragen

Omschrijving:

De Element4 Club serie biedt een prachtig vlammenbeeld met mooie golvende vlammen, dankzij de geavanceerde doekentechniek van Element4. Met 7 verschillende vlameffecten en LED-verlichting in de bodem, achterwand en bovenkant van de haard, kun je de perfecte combinatie creëren die bij jouw smaak past.

 

De haard is uitgerust met een handige afstandsbediening en een e-smart app, waarmee je de verwarming, de 7 vlameffecten en de felheid en snelheid van de vlammen kunt regelen.

 

De Element4 Club serie elektrische inbouwhaarden staat bekend om zijn eenvoudige installatie, waardoor er voor elke situatie een geschikte haard beschikbaar is. De serie biedt een breed scala aan afmetingen, met maar liefst 7 verschillende maten die in 3 varianten kunnen worden geleverd: front-, hoek- en 3-zijdig.

 

Opties

Decoratie houtset

Standaard wordt de haard geleverd met een keramische houtset, wat een zeer realistische uitstraling geeft. Element4 geeft je echter graag de vrijheid om de haard naar eigen wens in te richten, daarom kan de haard ook worden geleverd met een echt houtset in plaats van het keramische houtset.

 

Ontspiegeld glas

De haard is standaard voorzien van ontspiegeld glas, wat reflectie op het glas minimaliseert en zorgt voor een optimaal zicht op de vlammen.

 

One-box-systeem

Het efficiënte one-box-systeem maakt het eenvoudig om de haard in front-, hoek- of 3-zijdige opstelling te plaatsen. Dit systeem zorgt ervoor dat Element4 de levertijden goed kan beheersen.

 

Installatie

Zelf aan de slag met opbouwen en installeren

Deze haard is gemakkelijk te installeren dankzij het plug-and-play ontwerp. De haard wordt bijna volledig geleverd, zodat je zelf aan de slag kunt met het opbouwen en installeren ervan. Uiteraard staan we klaar om je te adviseren en te assisteren bij het vinden van de beste installatiemethode. Mocht je de voorkeur geven aan professionele hulp, dan kan onze monteur langskomen om de haard op te bouwen en meteen te testen. Daarna kun je ervoor kiezen om de haard zelf in je meubel te installeren of te laten inbouwen.

 

Haard + meubel samen geregeld

Droom je van een compleet plaatje? Samen gaan we uitgebreid brainstormen over de ideale oplossing voor jouw situatie. We schetsen een meubel, laten het in een 3D-tekening zien en bespreken de details met behulp van stalen en voorbeelden in onze showroom. Zodra we samen tot een besluit komen, meten we de situatie op en maken we jouw droommeubel met haard werkelijkheid.

 

Interieurbouwer

Laat je een meubel maken door een interieurbouwer? Dat horen we graag! We zorgen ervoor dat jij zo min mogelijk werk hebt en dat alles goed geregeld wordt. Onze expertise en ervaring delen we graag met jouw interieurbouwer, zodat jouw droommeubel met haard tot leven komt.

 

Service

Maak je geen zorgen als er storingen of defecten optreden. Onze eigen servicemonteur komt snel bij je langs. We handelen vlot en zorgen ervoor dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd - dat is niet onze stijl.

 

Specificaties & eigenschappen

Merk: Element4

Model: Club 125 E

Serie: Club

Brandstof: Elektrisch

Vuurzicht: Front/tweezijdig/driezijdig

Instelbare vlam: Ja

Type kachel: Inbouw

Afvoer: Geen

Materiaal: Plaatstaal

Kleur: Zwart

Verwarmingsfunctie: Ja

Maximaal vermogen: 2 kW

Afmeting breedte: 131,44 cm

Afmeting diepte: 31,57 cm

Afmeting hoogte: 55,65 cm

Bediening: Afstandsbediening en app

Thermostaat: Ja

Branderdecoratie: Houtstammen

 

Voordelen en nadelen

Voordelen

 • Gunstige inbouwdiepte
 • 7 regelbare vlameffecten in felheid en snelheid
 • Golvend vlammeneffect
 • Keuze uit verschillende decoratiesets
 • Ontspiegeld glas voor beter zicht op de vlammen

 

Nadelen

 • Soms lijkt het alsof er kleine gaatjes in de vlammen zitten
 • De vlammen zijn dichtbij de achterwand, waardoor het 3D-effect minder lijkt
 • Er is een spiegeling achterin de haard om de vlammen te creëren

 

Afmetingen andere modellen

De Element4 Club serie is in verschillende varianten leverbaar. Dat zijn:

 • Element4 Club 50E
 • Element4 Club 80HE
 • Element4 Club 100E
 • Element4 Club 125E
 • Element4 Club 150E
 • Element4 Club 180E
 • Element4 Club 240E

 

//--faq--//

Heb ik een extra groep nodig vanwege het verbruik van de haard?  

Een groep kan maximaal 3,5 kW aan stroom verwerken. Een elektrische haard gebruikt (als de verwarmingsfunctie aan staat) maximaal 1,5 of 2 kW aan stroom. Zonder verwarmingsfunctie gebruikt een elektrische haard vaak maar 0,05 kW. Het aanleggen van een extra groep is alleen nodig als andere apparaten die veel stroom gebruiken op dezelfde groep zitten.

Is de verwarming genoeg om mijn kamer te verwarmen? 

Een elektrische haard is niet bedoeld als hoofd- of bijverwarming van de ruimte waarin hij staat. Het zwaarste warmtevermogen onder de elektrische haarden is 2 kW. Een gas- of houthaard begint meestal bij de 2 kW en gaat tot 8 á 9 kW. We krijgen soms van klanten te horen dat ze hun ruimte wel kunnen verwarmen, maar dan gaat het vaak om kleinere ruimtes die goed geïsoleerd zijn

Specificaties:

 • Vlamtechniek Elektrisch
 • Verwarmingsfunctie Met verwarming
 • Met ruit Ja