Houd u er rekening mee dat wij van 29 april t/m 11 mei beperkt open zijn?

Fjord | Vrijstaand

De Fjord houtkachel is een compacte kachel vervaardigd uit duurzaam dik staal en hoogwaardige materialen

Prijs op aanvraag Offerte aanvragen

Omschrijving:

De Fjord 1 houtkachel is een compacte kachel vervaardigd uit duurzaam dik staal en hoogwaardige materialen. Ondanks zijn kleine formaat levert deze kachel optimale warmteafgifte dankzij zijn efficiënte verbrandingssysteem. Met de regelbare luchttoevoer is het vuur eenvoudig te beheersen. De geavanceerde technologieën in deze kachel zijn zo baanbrekend dat ze ruimschoots voldoen aan de meest recente Europese wetgeving (Ecodesign). Het hoogwaardige binnenwerk van de Fjord 1 zorgt voor een indrukwekkend vlammenspel en een hoog rendement. Kortom, de Fjord 1 houtkachel combineert een stijlvol design met een uitzonderlijke functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die zowel esthetiek als efficiëntie waarderen.

De houtkachel Fjord 2 is een robuuste houtkachel uit dik staal gecombineerd met zware materialen. Een kleine kachel maar wel met optimale warmte afgifte dankzij de efficiënte verbranding. Het vuur is goed te regelen dankzij de regelbare luchttoevoer. De verbeteringen ten opzichte van de oude techniek zijn zo revolutionair dat de houtkachels zelfs ruimschoots voldoen aan de nieuwste Duitse wetgeving. Het hoogwaardige binnenwerk zorgt voor een optimaal vlammenspel, waardoor een hoog rendement wordt bereikt.De model is zodanig dat de Fjord 2 houtkachel zowel in een modern als een nostalgisch interieur perfect tot zijn recht komt. Voor de gebruiker is een belangrijk bijkomend voordeel dat de ruit van de kachel door de betere verbranding perfect schoon blijft.

De houtkachel Fjord 3 is een echte krachtpatser uit dik staal gecombineerd met zware materialen. Een groot vermogen indien gewenst, maar ook op laag vermogen goed te stoken dankzij de efficiënte verbranding. Het vuur is goed te regelen dankzij de regelbare luchttoevoer. De verbeteringen ten opzichte van de oude techniek zijn zo revolutionair dat de houtkachels zelfs ruimschoots voldoen aan de nieuwste Duitse wetgeving. Het hoogwaardige binnenwerk zorgt voor een optimaal vlammenspel, waardoor een hoog rendement wordt bereikt. De model is zodanig dat de Fjord 3 houtkachel zowel in een modern als een nostalgisch interieur perfect tot zijn recht komt. Voor de gebruiker is een belangrijk bijkomend voordeel dat de ruit van de kachel door de betere verbranding perfect schoon blijft. 

Specificaties:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »