Ontvang nu inruilkorting door je oude haard te vervangen!

Kal-Fire E-one 130C | 135,6 cm | Elektrische inbouwhaard

Prijs op aanvraag Offerte aanvragen

Omschrijving:

De Kal-Fire E-one 130C is een elektrische inbouwhaard met de nieuwste hologram vuurtechniek. Deze unieke, gepatenteerde 3D-vlamtechniek met dansende vlammen zorgt voor een vuurbeeld dat zich onderscheidt van alle andere elektrische haarden. Deze haard kan een echte blikvanger zijn in jouw ruimte dankzij de combinatie van de vlamtechniek en de afmetingen. Maak de beleving nog completer met optionele verwarming en geniet op een duurzame manier van alle voordelen van een echt vuur.

 

We helpen je graag om te ontdekken of deze haard geschikt is voor jouw woonruimte. Geen rookkanaal nodig en geen zorgen over uitstoot. Een stopcontact is voldoende voor de ultieme sfeerbeleving.

 

Opties

Deze haard biedt veel opties waarmee je zelf de sfeer kunt bepalen:

Vlamstanden

De Kalfire E-one 130C heeft 3 vlamstanden (A, B en C), elk met een andere kleur en vlamstructuur. De helderste stand lijkt op een houtvuur, terwijl de donkerste meer op een gashaard lijkt. Standaard is de haard uitgerust met Kalfire Single HD Flame-technologie, waarbij vlammen alleen aan de voorkant van de blokken te zien zijn. Optioneel kun je kiezen voor Kal-Fire Dual HD-technologie, waarbij vlammen zowel aan de voor- als achterkant van de blokken te zien zijn.

 

Vlamhoogte en vuurbed aanpassen

Je kunt de vlammen van stand B en C in hoogte aanpassen met 5 standen. In stand 6 krijg je een mix van alle standen, waardoor het vuur langzaam van laag naar hoog gaat. Stand A heeft geen extra instellingen. Ook de intensiteit van het gloeiende kolenbed kan in 5 standen worden aangepast, of in stand 6 variërend.

 

Vuurintensiteit en geluid

Pas de intensiteit van de drie vlambeelden en omgevingslicht aan naar wens. Je kunt ook knispergeluid toevoegen met 5 volumestanden voor twee houtsoorten: larikshout of berkenhout. Zet het geluid niet op de hoogste stand om blikkerig geluid te voorkomen.

 

Atmos Heating verwarmingselement

Dit optionele verwarmingselement (2000 watt) kan worden gebruikt voor extra warmte. Verkrijgbaar voor alle inbouwmodellen. Zorg voor goede ventilatie bij installatie.

 

Bodemplaat

Standaard wordt de Kalfire E-one 130C geleverd met een vlakke bodemplaat. Optioneel kun je kiezen voor een Design bodemplaat met een speciale structuur.

 

Hotelschakelaar

Met deze optie kun je de haard aansluiten op een externe schakelaar, voornamelijk gebruikt in hotels.

 

Installatie

Zelf monteren of hulp inschakelen

Deze haard is super geavanceerd, en dat merk je ook aan de installatie. De haard komt in verschillende onderdelen bij je thuis. Je kunt ervoor kiezen om zelf de haard in elkaar te zetten en te installeren, maar als je liever wat hulp hebt, staan wij voor je klaar. Wij delen een installatiefilmpje waarin je kan zien hoe de haard geïnstalleerd zou moeten worden. Dan heb je gelijk overzichtelijk hoe de haard geïnstalleerd zou moeten worden.

De meeste klanten zijn ongeveer 3 uur bezig met de opbouw, dus neem er even de tijd voor. Wil je zeker weten dat alles goed gaat en er zelf geen omkijken naar hebben? Dan bouwen wij de haard voor je op en testen we 'm meteen.

 

Haard + meubel op maat

Wil je het totaalplaatje? Samen met jou denken we na over wat het beste past in jouw situatie. We bespreken de mogelijkheden, ontwerpen een meubel en laten het in een 3D-tekening zien. In de showroom bekijken we samen de details met behulp van stalen en voorbeelden. Zodra we het eens zijn, meten we alles op om jouw droommeubel met haard te realiseren.

 

Samenwerken met de interieurbouwer

Als je een meubel laat maken door een interieurbouwer, laat het ons weten. We zorgen ervoor dat je er zo min mogelijk werk aan hebt en dat alles goed geregeld wordt. We delen onze expertise en ervaring met jouw interieurbouwer om jouw droommeubel met haard werkelijkheid te maken.

 

Service

Heb je te maken met een storing of defect? Onze eigen servicemonteur komt langs. Zo kunnen we snel handelen en voorkomen dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd – daar houden we niet van.

 

Specificaties & eigenschappen

 • Werkt met hologram techniek
 • Keuze uit Single- en Dual HD technology
 • Keuze uit standaard- of designbodem
 • 3 vlamstanden
 • 1 hoogtestand bij Vlambeeld A
 • 5 hoogtestanden + mixstand bij Vlambeeld B en C.
 • 5 hoogte standen + mixstand vuurbed
 • 5 hoogte standen omgevingslicht
 • 5 hoogte standen vuurintensiteit
 • 5 volumestanden geluid, keuze uit larikshout of berkenhout geluid.
 • Instelbaar kleureffect
 • Warmteafgifte: 2 kW
 • Brandstof: Elektrisch
 • Type kachel: Inbouw
 • Garantie: 5 jaar
 • Afmeting breedte: 135,6 cm
 • Afmeting diepte: 52,9 cm
 • Afmeting hoogte: 90,5 cm

 

Voor- en nadelen

Bij Kalfire werken ze vanuit krachtige principes om jouw als eindgebruiker een ultieme beleving te geven. Online kom je vaak voordelen tegen, maar hoor je weinig over nadelen. Wij willen jou transparant en eerlijk informeren. Daarom vind je hieronder de voordelen en nadelen van de Kalfire E-one:

Voordelen

 • Laag energieverbruik van 110 Watt
 • Uniek vlammenspel met holografische techniek 3D-techniek. High-tech kwaliteit hologrammen, nog niet eerder vertoond.
 • Zeer revolutionair vlambeeld
 • Geleverd met handgemaakt keramisch luxe houtset
 • Standaard geleverd met afstandsbediening
 • Milieuvriendelijk, duurzaam en daardoor toekomstbestendig
 • Naast de standaard vlakke bodemplaat is het mogelijk om de optionele design bodemplaat te selecteren.
 • Met optionele Dual HD techniek niet van echt vuur te onderscheiden
 • Optionele Atmos Heating techniek als verwarming van 2000 Watt
 • 5 jaar garantie, bij de meeste elektrische haarden is dit 2 jaar.

 

Nadelen

 • De haard heeft een inbouwdiepte van circa 55cm nodig.
 • De geluidsmodule kan wat blikkerig aanhoren en daarom is ons advies om op de lage stand te zetten.
 • Contouren van het scherm in de haard kunnen in het donker wat meer zichtbaar zijn. Beoordeel dit zelf in onze showroom. Door een recente update van donker glas valt dit gelukkig al veel minder op.
 • Als de haard uit staat kan hij wat donker ogen. Hiervoor heeft Kal-Fire de stand-by modus bedacht, zodat je de blokken mooi blijft zien. In die stand gebruikt de haard 14 Watt aan stroom.

 

Ontdek de kernwaarden van Kalfire

Kalfire wil verantwoord sfeer creëren dit doen zij vanuit 5 bepaalde kernwaarden

 • Aandacht voor sfeerbeleving: Door de holografische ultramoderne 3D vlamtechniek.
 • Duurzaam en efficiënt (Milieuvriendelijk): De haard is volledig elektrisch waardoor deze geen gebruik maak van fossiele brandstoffen. Kal-Fire schenkt ook aandacht aan een duurzame productie en verpakking van de haard. Het verbruik van de haard is slechts 110 Watt waardoor de haard zuinig is. Wil je de haard op de stand-by stand zetten dan gebruikt hij slechts 14 Watt.
 • Eenvoud en gemak: Wanneer de haard op elektriciteit is aangesloten is het een kwestie van één druk op de knop van de E-one afstandsbediening en hij doet het. Veiligheid staat centraal bij Kalfire en daarom geeft de elektrische haard standaard geen directe omgevingswarmte.
 • Aandacht voor individueel design: Je kunt het design van de haard naar eigen hand zetten door verschillende bodemplaten en verschillende vlamtechnieken. De haard kent geen technische restricties en milieubeperkingen om rekening mee te houden. Hierdoor kan de Kalfire E-one in ieder interieur geplaatst worden.
 • Kwaliteit en vakmanschap: Kalfire produceert zelf hun high-tech elektrische haarden in Nederland. Hun bestaansrecht ontlenen zij hun creatieve researchers en ontwikkelaars. Daarnaast verspreiden zij hun producten alleen via selectieve dealers die getraind zijn. Hierdoor heeft u best mogelijke service.

 

Andere modellen

Naast deze uitvoering heeft de Kalfire E-one serie nog meer modellen:

//--faq--//

Heb ik een extra groep nodig vanwege het verbruik van de haard?  

Een groep kan maximaal 3,5 kW aan stroom verwerken. Een elektrische haard gebruikt (als de verwarmingsfunctie aan staat) maximaal 1,5 of 2 kW aan stroom. Zonder verwarmingsfunctie gebruikt een elektrische haard vaak maar 0,05 kW. Het aanleggen van een extra groep is alleen nodig als andere apparaten die veel stroom gebruiken op dezelfde groep zitten.

Is de verwarming genoeg om mijn kamer te verwarmen? 

Een elektrische haard is niet bedoeld als hoofd- of bijverwarming van de ruimte waarin hij staat. Het zwaarste warmtevermogen onder de elektrische haarden is 2 kW. Een gas- of houthaard begint meestal bij de 2 kW en gaat tot 8 á 9 kW. We krijgen soms van klanten te horen dat ze hun ruimte wel kunnen verwarmen, maar dan gaat het vaak om kleinere ruimtes die goed geïsoleerd zijn

Is de haard zelf gemakkelijk te monteren? 

Ja en nee. Het is niet noodzakelijk dat wij het inbouwen. Als je het zelf gaat inbouwen, denken we met je mee en we hebben zelfs een filmpje voor je gemaakt waar je precies kan zien hoe je de haard moet opbouwen. We horen tot nu toe dat het niet makkelijk is. Wij bouwen de haard regelmatig op en zijn gemiddeld 1,5 tot 2 uur bezig. Als je iemand bent die er geen omkijken naar wilt hebben en zeker wil weten dat het goed is? Dan adviseer ik je het door ons te laten installeren. Wij kunnen je zelfs een handje helpen de haard op de juiste plek neer te zetten.

 

Als ik zelf de haard monteer? gaat dit dan ten koste van de garantie? 

Nee, de garantie vervalt dan niet. We denken met je mee hoe je de haard het beste op kunt bouwen. Als er per ongeluk iets kapot gaat, staan we ook voor je klaar. Als dit ons paar tientjes kost, gaan we hier niet moeilijk over doen. Worden het grotere bedragen, dan zullen we in overleg met jou beslissen welke stappen we ondernemen.

 

Wat zijn veel voorkomende storingen bij deze type haard? 

Het meeste komt voor dat er een breuk in de LED kabel kan zitten, niet goed is aangesloten. het te warm wordt in de ombouw dat een van de twee schermen in de haard niet goed functioneren. Als je zelf de haard plaatst, denken we altijd met je mee hoe je de haard het beste in kunt bouwen.

 

Specificaties:

 • Vlamtechniek Hologram
 • Verwarmingsfunctie Met verwarming
 • Met ruit Ja