Ontvang nu inruilkorting door je oude haard te vervangen!

Project Culemborg: Meer dan een Kalfire gashaard

Waar verfijning samenvloeit met landelijk mooiheid, wat gedragen wordt door een Kalfire Gashaard!

Prijs op aanvraag Offerte aanvragen

Omschrijving:

Project Culemborg: Meer dan een Kalfire Gashaard!

In Culemborg wilde een klant een opstelling creëren die je meteen het gevoel geeft van het platteland, maar dan met een vleugje elegantie en ordelijkheid. Hoe we dit hebben gedaan? Dit hebben we gedaan door de landelijke stijl te benadrukken door de kleuren perfect samen te laten spelen met de teakhouten kasten. Het voelt hierdoor erg knus en gezellig aan.

Een doordachte en geordende stijl verrijst uit de vormgegeven opstelling. Zo hebben we verschillende schappen gerealiseerd en doormiddel van een bedienbare tv-lift kan het tv-scherm achter de kast verschoven worden. Hierdoor is ook dit netjes uit het zicht.

Verder hebben wij aan de zijkant van de muur hebben een ingetogen nis gecreëerd. Door verlichting hieraan toe te voegen ontstond er een weergaloze sfeer die esthetisch en functioneel is.

En dan als kroonjuweel van ons werk, neemt de schitterende Kalfire gashaard zijn plaats in. Als symbool van vernuftige technologie straalt deze Kalfire Gashaard met een verbluffend vuurbeeld die bijna niet van echt te onderscheiden is! Het vuurbeeld lijkt net op een kampvuur, terwijl de houtset op meesterlijke wijze de landelijke stijl omarmt.

Deze opstelling reikt verder dan een eenvoudige inrichting. Het een samensmelting van huiselijke sfeer, landelijke klasse en doordachte functionaliteit.

 

Kalfire Logo

--review--

Klantverhaal

--title--

Zo blij met onze nieuwe pelletkachel, na jaren van problemen en ergenissen van zowel onze leverancier als van ons, kunnen wij ons geen betere service van "Van Walsem Kachelservice" wensen. Na de laatste reparatie poging, kregen wij de verheugend mededeling van Dhr van Walsem dat wij een nieuwe uit mochten zoeken. En geheel in beider overeenstemming is deze nu geplaatst.Wat ontroerend zoveel medeleven en wat een service en wat hebben we er een plezier van! Meneer van Walsem, we zijn zó blij en tevreden, zo goed als dit is opgelost hadden we nooit kunnen dromen! Dank u wel! Complimenten!

Mille Miglia 

--reviewImg--
Review

Specificaties:

  • Rendement
  • Rookgas afvoerdiameter
  • Brandstof
  • Vuurzicht
  • Minimaal vermogen
  • Maximaal vermogen