Houd u er rekening mee dat wij van 29 april t/m 11 mei beperkt open zijn?

Myrna | Vrijstaand

De serie Myrna van Edilkamin is bekend als duurzaam

Prijs op aanvraag Offerte aanvragen

Omschrijving:

De Edilkamin Myrna is een duurzame pelletkachel die een rendement heeft van maar liefst 90%. Deze kachel heeft een vermogen van 10 kW en is daarom geschikt voor woonruimte van 260m3. De pellets zijn in te brengen aan de bovenkant van de kachel door middel van een uitschuifbaar bovenblad. En dankzij het pelletreservoir met een capaciteit van 26 kilo en het verbruik van slechts 0,8 tot 2,3 kilo per uur, brandt de kachel op de laagste stand maximaal 26 uur achter elkaar en op de hoogste stand minimaal 11 uur. 

De Edilkamin Myrna Plus is een duurzame pelletkachel die een rendement heeft van maar liefst 90%. Deze kachel heeft een  vermogen van 12 kW en is daarom geschikt voor woonruimte van 315m3. De pellets zijn in te brengen aan de bovenkant van de kachel door middel van een uitschuifbaar bovenblad. En dankzij het pelletreservoir met een capaciteit van 26 kilo en het verbruik van slechts 0,8 tot 2,8 kilo per uur, brandt de kachel op de laagste stand maximaal 31 uur achter elkaar en op de hoogste stand minimaal 9 uur. 

De Edilkamin Myrna Q is een duurzame pelletkachel die een rendement heeft van maar liefst 90%. Deze kachel heeft een vermogen van 10 kW en is daarom geschikt voor woonruimte van 260m3. De pellets zijn in te brengen aan de bovenkant van de kachel door middel van een uitschuifbaar bovenblad. En dankzij het pelletreservoir met een capaciteit van 26 kilo en het verbruik van slechts 0,8 tot 2,3 kilo per uur, brandt de kachel op de laagste stand maximaal 31 uur achter elkaar en op de hoogste stand minimaal 11 uur. 

De Edilkamin Myrna Q Plus is een duurzame pelletkachel die een rendement heeft van maar liefst 90%. Deze kachel heeft een vermogen van 12 kW en is daarom geschikt voor woonruimte van 320m3. De pellets zijn in te brengen aan de bovenkant van de kachel door middel van een uitschuifbaar bovenblad. En dankzij het pelletreservoir met een capaciteit van 25 kilo en het verbruik van slechts 0,8 tot 2,8 kilo per uur, brandt de kachel op de laagste stand maximaal 31 uur achter elkaar en op de hoogste stand minimaal 9 uur. 

Bij deze kachels zit er de radiobesturing 'Mind Remote' standaard bij en is Wi-Fi geïntegreerd en zit AirKare er standaard bij. 

 

 

Specificaties:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »