Houd u er rekening mee dat wij van 29 april t/m 11 mei beperkt open zijn?

Sfeerhaard woonkamer | Skantherm

Sfeervolle transformatie: Skanthem vrijstaande doorkijkhaard verbindt en verdeelt stijlvolle woonboerderij.

In een betoverende woonboerderij met een 9-meter plafond stond een uitdaging te wachten: Het creëren van een harmonieuze stijl die recht deed aan de ruimte. Met be

Project: Boerderij met Skantherm Elements

Sfeervolle transformatie: Skanthem vrijstaande doorkijkhaard verbindt en verdeelt stijlvolle woonboerderij.

In een betoverende woonboerderij met een 9-meter plafond stond een uitdaging te wachten: Het creëren van een harmonieuze stijl die recht deed aan de ruimte. Met behulp van een steiger vonden we onze weg naar het plaatsen van het rookkanaal. Dit was nog maar het begin van het meesterwerk.

De Skantherm doorkijkhaard was het antwoord op het creëren van een harmonieuze stijl. De keuze voor een doorkijkhaard bleek een meesterzet: het verbond niet alleen de eetkamer en zitkamer, maar het diende ook als ruimteverdeler. Daarnaast werden verschillende elementen gekoppeld en werd de doorkijk houtkachel met zijn hypnotiserende vlammen het middelpunt van bewondering.

Het resultaat: Deze woonboerderij is nu meer dan een huis. Het is een kunstwerk van functionaliteit en schoonheid. Het is een samensmelting van vakmanschap, visie en de warmte van thuis zijn.

Logo

Review

Klantverhaal

Ik kan niet anders zeggen dat het traject met Van Walsem van begin tot eind keurig is verlopen. Ze hebben een zandstenen schouw tussen twee maatwerk kasten zonder problemen verwijderd en een strakke haard ervoor in de plaats weten te zetten. Plafondlijsten werden keurig aangepast aan de nieuwe situatie en de maatwerkkasten bleven onbeschadigd. Een precies klusje wat mij vooraf de nodige zorgen baarde. Echter, zij hebben de klus met een zeer vakkundig team weten te klaren. Van Walsem reageerde gedurende het traject altijd snel, vriendelijk en zeer adequaat. Kortom een absolute aanrader wanneer u op zoek bent naar een echte kachelspecialist die net iets meer kan bieden

Tooske Loos 


Review

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »